27.05.2015

rolada bezowa

Wykonana z TEGO przepisu znalezionego w sieci. Po prostu wpisałam "białka co z nich zrobić" i wyobraźcie sobie że akurat w tym przepisie jest 6 białek które mi zostały z pieczenia innego ciasta. Wspaniała sprawa zrobiłam natychmiast żeby białka się nie zmarnowały :)







I tak...masa jest baaardzo słodka, ładnie się to komponuje z mniej słodkim ciastem bezowym, nie jestem słodyczowa za bardzo, bezę jadłam wieki temu ale mi to smakowało. I bezę pamiętałam jako twarde coś a to jest miękkie i zupełnie inne w smaku, polecam sprawdzić :)

2 komentarze:

  1. Mniam ! :) Uwielbiam beze, z pewnoscia bylo pyszne. Pozdrawiam pracowniapatrycjiicks.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję że komentujecie, dodajecie otuchy, porad, podziwiacie i krytykujecie...
Dziękuję za to że jesteście !!!