08.08.2015

azjatyckie pierogi z imbirem i ....

...miętą... tadam !





Wykonałam je na konkurs związany z wołowiną ale nom po spróbowaniu stwierdzam że niekoniecznie są to smaki, które lubię bądź lubimy bo dotyczy to wszystkich z rodziny poza synkiem Jasiem, który stwierdził że są dobre (ale On jeszcze nie ma wykształconych wszystkich kubków smakowych ) więc górę wzięły doznania smakowe reszty... :)

PRZEPIS wydaje się być interesujący, nie za trudny, z ciekawych składników ale trzeba to chyba lubić... w każdym razie stwierdziłam że mimo naszych doznań pierogi przedstawię na konkursie :)




i dyplomik:


3 komentarze:

  1. Wyglądają smakowicie, chętni bym spróbowała.

    OdpowiedzUsuń
  2. Agatko, nie mogłaś zamieszkać bliżej mnie. Normalnie bym się u Ciebie stołowała,a tak to tylko się co chwilę oblizuję :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję że komentujecie, dodajecie otuchy, porad, podziwiacie i krytykujecie...
Dziękuję za to że jesteście !!!