15.11.2016

misz masz kulinarny

hihi, znowu kulinarnie, tym razem racuchy z dynia pizza i papryczki chili nadziewane serkiem i zalane gorącym olejem. Pierwszy raz coś takiego robiłyśmy z mamą, jestem ciekawa smaku. A racuchy chłoną nasi chłopcy, polecam z TEGO przepisu.


 


Smacznego dzionka życzę hehe :)


6 komentarzy:

  1. Agatko, ja przez Ciebie nie mogę się poodchudzać:)
    Buziaczki, kochana.

    OdpowiedzUsuń
  2. No!, a nie mówiłam, że nie powinnam, tak po nocach...
    Te racuchy tak mnie kuszą;-)
    Robiłam kiedyś placki z dyni, tyle że dynia była utarta i nie miały proszku do pieczenia więc były mniej puchate, ale też dobre:-)
    Pozdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak Olu te ze startej dyni tez sa pyszne ale nasze maluchy kręcą nosem wiec tu im przemycam dynie ze smakiem:)

      Usuń
  3. Agatko! Ale nas tu kusisz tymi łakociami, Racuchy też uwielbiam, Ale z dynią jeszcze nie jadłam, Papryczek Nie lubię za ostre dla mnie - Pozdrawiam Gorąco

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję że komentujecie, dodajecie otuchy, porad, podziwiacie i krytykujecie...
Dziękuję za to że jesteście !!!